Bronneberg Autopers RR-6

terug

De Bronneberg autopers van het type RR-6 pakketteert hoogwaardige pakketten van autowrakken, vrachtwagencabines, schroot en andere metalen. 

Neem contact met ons op
Bonfiglioli baler
car baler
Presse a voitures

De Bronneberg Schrootpers RR-6 heeft een zelfdragend frame en daardoor is geen speciale fundatie noodzakelijk. Deze schrootpers is standaard uitgerust met een containerhaak-systeem en daardoor zeer eenvoudig te transporteren. De aandrijving van deze mobiele pers wordt verzorgt door een uiterst krachtige en geluidsarme Dieselmotor (145 pk). 

De belangrijkste kenmerken van deze pers zijn de grootste bak-opening in zijn klasse, de verdichting middels 3 cilinders en de volledig automatische cyclus. De standaard meegeleverde afstandsbediening maakt de bediening vanuit de kraan mogelijk, verhoogt de productie en reduceert de inzet van personeel. 

Het uitgekiende ontwerp van de voorlaadbak, compleet voorzien van Hardox-450 slijtdelen, maakt het mogelijk dat auto’s door middel van een grijper snel te positioneren zijn waarna de persgang gestart kan worden. Zodra de voorverdichting heeft plaatsgevonden kan de automaatcyclus gestart worden. 

Door de hoogste voorverdichtingskracht in zijn klasse (200 ton), kunnen buiten personenwagens ook bestelbusjes eenvoudig en snel geperst worden tot pakketten met een hoge densiteit. Tevens is de horizontale verdichting van deze pers met 160 ton de hoogste in zijn klasse. 

Optioneel kan deze schrootpers geleverd worden met de volgende opties:

  • Zelflaadkraan met cabine;
  • Hydraulische stempelpoten;
  • Pakketdeur.
Bonfiglioli baler
car baler
Presse a voitures

Afspraak maken?

Vul het formulier in of
bel ons: +31 492 591900

Specificaties

Aandrijving:
Diesel 145 PK / Elektrisch 90 kW
Cyclustijd:
60 sec.
Voorverdichting:
200 ton middels 3+3 cilinders
Horizontale verdichting:
160 ton
Baklengte:
6.000 mm
Pakketmaat:
800 x 600 x var. mm
Gewicht:
23.800 Kg

Specificaties

Aandrijving:: Diesel 145 PK / Elektrisch 90 kW

Cyclustijd:: 60 sec.

Voorverdichting:: 200 ton middels 3+3 cilinders

Horizontale verdichting:: 160 ton

Baklengte:: 6.000 mm

Pakketmaat:: 800 x 600 x var. mm

Gewicht:: 23.800 Kg

Andere bekeken ook