Kabelpelmachines

Bent u op zoek naar een kabelpelmachine die bijna iedere kabelsoort kan verwerken? Wilt u een kabelpelmachine waarbij het uitwisselen van de trekrollen en de messen eenvoudig is en weinig tijd vraagt? Met ruim 40 jaar kennis en ervaring bouwt Bronneberg eigen kabelplemachines! Bronneberg biedt een breed assortiment kabelstrippers en kabelpellers voor kabels van iedere diameter. 

Vragen over onze producten of over onze service?

Bronneberg kabelpelmachine
Met een kabelstripper van Bronneberg kiest u voor een kwalitatieve kabelpelmachine met een zeer nauwkeurige en hoge doorvoer. 

Bronneberg biedt totaaloplossingen voor het efficiënt pellen en recyclen van kabels. Kiest u voor een kabelpelmachine met een hoge pelsnelheid, die uitermate geschikt is voor dunne kabelsoorten? Of kiest u voor een kabelstripmachine die elke gewapende (grond)kabel in één bewerking kan strippen? Al onze kabelpelmachines zijn bijzonder onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Bronneberg is uw specialist in kabelverwerkingsapparatuur. 

Totaaloplossingen in recycling

Onze specialisten adviseren u graag over de kabelstripper die exact aansluit bij uw wensen en eisen voor gebruik. Naast ons assortiment nieuwe kabelstrippers, kunt u bij Bronneberg ook terecht voor gebruikte kabelstrippers en gebruikte kabelpellers. Wilt u meer weten over het assortiment kabelpelmachines, neem dan contact op met Bronneberg.