SciAps Metaalanalyse instrument type X-200

terug

Dit draagbare metaalanalyse instrument meet alle meest voorkomende aluminium, brons en rvs legeringen. Tevens is dit het snelste instrument op de markt voor uw complete aluminium analyse. 

Neem contact met ons op
Niton Analyser
Oxford Instruments
Bruker Metaal Analyse Apparaat

De X-200 is de kleinste, lichtste handheld XRF momenteel beschikbaar op de markt. Het geeft de analyse in 2 sec, met automatische updates voor meer precisie elke 1 sec daarna. Standaardbibliotheek omvat ongeveer 500 legeringen. Gebruikers kunnen extra legeringen toevoegen op elk gewenst moment zonder beperking. Analyzer gebruikt een gecollimeerde bundel (3 mm) en kan daarom worden gebruikt voor bulk legering en lassen zonder de noodzaak van een las masker. Analyzer kalibreert automatisch op de interne RVS 316 sluiter. Analyzer beschikt ook over geavanceerde high speed sluiter mechanisme, zodanig dat sluiter alleen geopend is tijdens de analyse, en sluit aan het einde van de test. Dit ontwerp biedt een uitstekende bescherming van de SDD-detector tegen ongelukken. 

Analyzer is voorzien van geïntegreerde camera en video voor foto-documentatie van tests en het opsporen van specifieke test gebieden op lassen of niet-homogene monster gebieden. Google-powered, Android-besturingssysteem biedt gemakkelijke en intuïtieve bediening. WiFi, Bluetooth en GPS ingebouwd voor eenvoudige verbindingen met andere apparaten.

Alloy App welke volledige chemische samenstelling en legering ID biedt. De volgende elementen zijn standaard gekalibreerd voor alle legering soorten:
Mg, Al, Si, P, S, Ti, V, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Zn, Se, Zr, Nb, Mo, Pd, Ag, Cd, Sn, Sb, W, Ta, Hf, Re 

Inclusief PC Software voor pc-bediening, import/export van resultaten en datamanagement.

De X-200 wordt standaard geleverd met: 2 Li-Ion batterijen, batterij lader, geharde koffer, reserve Prolene vensters, gebruikershandleiding, 1 jaar fabrieksgarantie.

Niton Analyser
Oxford Instruments
Bruker Metaal Analyse Apparaat

Afspraak maken?

Vul het formulier in of
bel ons: +31 492 591900

Andere bekeken ook