SciAps Metaalanalyse instrument type X-50

terug

Maakt gebruik van een 50 kV röntgenbuis voor uiterst nauwkeurige analyse van de "zware" elementen. Kortom supersnel uw meeste voorkomende metalen zoals RVS en Brons sorteren.

Draagbaar metaalanalyse instrument met de hoogste precisie en nauwkeurigheid op de markt.


 

Neem contact met ons op
Metaalanalyse apparaat
Metaal analyse instrument

De X-50 is de kleinste, lichtste handheld XRF momenteel beschikbaar op de markt met SiPin detector. Het geeft de analyse in 4 sec, met automatische updates voor meer precisie elke 1 sec daarna. Standaardbibliotheek omvat ongeveer 500 legeringen. Gebruikers kunnen extra legeringen toevoegen op elk gewenst moment zonder beperking. Analyzer gebruikt een gecollimeerde bundel (3 mm) en kan daarom worden gebruikt voor bulk legering en lassen zonder de noodzaak van een las masker. Analyzer kalibreert automatisch op de interne RVS 316 sluiter. Analyzer beschikt ook over geavanceerde high speed sluiter mechanisme, zodanig dat sluiter alleen geopend is tijdens de analyse, en sluit aan het einde van de test. Dit ontwerp biedt een uitstekende bescherming van de SiPin-detector tegen ongelukken. 

Analyzer is voorzien van geïntegreerde camera en video voor foto-documentatie van tests en het opsporen van specifieke test gebieden op lassen of niet-homogene monster gebieden. Google-powered, Android-besturingssysteem biedt gemakkelijke en intuïtieve bediening. WiFi, Bluetooth en GPS ingebouwd voor eenvoudige verbindingen met andere apparaten.

Alloy App welke volledige chemische samenstelling en legering ID biedt. De volgende elementen zijn standaard gekalibreerd voor alle legering soorten:
Ti, V, Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu, Zn, Se, Zr, Nb, Mo, Pd, Ag, Cd, Sn, Sb, W, Ta, Hf, Re 

Inclusief PC Software voor pc-bediening, import/export van resultaten en datamanagement.

De X-50 wordt standaard geleverd met: 2 Li-Ion batterijen, batterij lader, geharde koffer, reserve Prolene vensters, gebruikershandleiding, 1 jaar fabrieksgarantie.

Metaalanalyse apparaat
Metaal analyse instrument

Afspraak maken?

Vul het formulier in of
bel ons: +31 492 591900

Andere bekeken ook