Kabelrecyclingmachines

Welke kabelrecycling machine past bij de wensen en eisen van uw organisatie, medewerkers én klanten? Bronneberg biedt een breed assortiment machines voor het herwinnen van koper uit kabels. Recycling van kabels is een milieuvriendelijke en economisch aantrekkelijke manier om gebruikte kabels te verwerken en het koper weer geschikt te maken voor hergebruik. Met een kabelrecycling machine van Bronneberg recyclet u probleemloos al uw kabelmateriaal.

Totaaloplossingen in kabelrecycling machines

Bronneberg biedt totaaloplossingen voor het efficiënt separeren, verkleinen en granuleren van al uw kabelmateriaal. Kiest u voor een kabelrecycling machine van Bronneberg, dan kiest u voor een hoogwaardig product waarbij gebruiksgemak en veiligheid voorop staan. Onze kabelrecycling machines en installaties ontmantelen 99% van alle kabels en scheiden de grondstoffen met de hoogste zuiverheidsgraad.

Kabelrecycling machines van Bronneberg

Een betrouwbare kabelpelmachine met een hoge doorloopsnelheid? Een kabel granuleer installatie voor de meest moeilijk te verwerken kabelsoorten? Bronneberg is uw specialist in kabelverwerkingsapparatuur.