De nieuwste MBH Bronneberg kabelpeller

De derde Generatie Kabelpellers bij Bronneberg.

Wie kent ze niet, de Bronneberg kabelpeller? Toen er nog volop kabel werd verbrand om snel en `goedkoop` te ontmantelen waren ze er al. Bij Bronneberg wisten ze al meer dan 30 jaar geleden dat er, om het milieu en de gezondheid te sparen, snel een eind zou komen aan het afstoken van de ommanteling en brachten dus de befaamde kabelpeller op de markt die aanvankelijk maar mondjesmaat verkocht werd maar later een ongekend succes werd. Nadat in begin 90er jaren en later begin 2000 updates aan de machine werd uitgevoerd is nu een volledig herziene versie ontwikkelt die weer een generatie mee kan. De machine heeft, naast het bekende uitgekiende dubbelzijdige snijsysteem een extra snijmes met doorvoer gekregen waardoor nog meer verschillende kabelsoorten eenvoudig kunnen worden opgesneden. De pletrollen voor harde draad zijn nu voorzien van een invoergeleiding waardoor veel eenvoudiger `geplet` kan worden. Daarnaast is het aanzien van de machine totaal veranderd, vooral gericht op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Deze kenmerken speelden, naast functionaliteit, de belangrijkste rol bij het ontwikkelen van deze nieuwe machine.
Te vaak worden machines in omloop gebracht die weliswaar een CE kenmerk hebben maar daar absoluut niet aan voldoen. Lichamelijk letsel kan dan tot grote gevolgen leiden, voor leverancier èn gebruiker!

Bronneberg wil vooral bekend staan om moderne uitgekiende kwaliteitsproducten die volledig voldoen aan de wensen van de klant, maar ook de meest strenge wetgeving omtrent milieu en veiligheid. De nieuwe kabelpeller is zo`n product! De nieuwe, meest veilige, PowerBird alligatorschaar werd eerder al geintroduceerd. Zo wordt het hele Bronneberg gamma stap voor stap klaargestoomd voor onze en de volgende generatie.

Overtuig u zelf bij Bronneberg in Helmond. Sedert 1946 spraakmakende producten voor de recycling.

De nieuwste MBH Bronneberg kabelpeller