Start nieuwbouw

Met trots maken wij bekend dat de bouwwerkzaamheden aan onze nieuwe fabriek aan de Branchweg in Helmond gestart zijn.

Drie jaar geleden werd besloten de focus te verleggen op de eigen Bronneberg machines. Een groot deel van de Bronneberg machines werd reeds gerevitaliseerd naar de laatste richtlijnen op het gebied van prestaties, veiligheid en bedieningsgemak.
Eerst werden de bekende Bronneberg Kabelpellers onder handen genomen. Nu staat er een volledige lijn Kabelpelmachines voor het ontmantelen van (gewapende) oude kabels. De Bronneberg Dekselpers type Super-II en de Bronneberg MPZ zijn volledig vernieuwd. Dit resulteerde achtereenvolgens in de nieuwe Bronneberg Super-III en Bronneberg MPZ-Exteme pers. Beide machines staan reeds in het “veld” en draaien dag in dag uit. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe lijn Alligatorscharen.

Vanzelfsprekend blijven wij met eigen monteurs op locatie de service aan uw reeds geïnstalleerde machine park verzorgen. Het streven is om u alle zorg uit handen te nemen, totaal service is daarbij het sleutelwoord.

Op de huidige locatie zijn we compleet uit ons jasje gegroeid, aldus constructeur Kellie van de Kerkhof. Momenteel wordt er zeer hard gewerkt aan de nieuwe productiehal van 4.200m² met twee maal 25 ton hijscapaciteit en we verwachten medio november 2013 te verhuizen.
Bronneberg werkt wereldwijd dankzij een betrouwbaar netwerk van lokale dealers. Door oog te hebben voor nieuwe kansen in nieuwe markten, blijft Bronneberg een naam die garant staat voor totaaloplossingen in de metaalrecycling industrie.

Overtuig uzelf bij Bronneberg in Helmond. Sedert 1946 spraakmakende oplossingen voor de recycling van metalen.

Start nieuwbouw